Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"Az emberek higgyenek abban, hogy van "előre"!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageKözel három órásra nyúlt Dr. Cser-Palkovics András – a Sütő utcában, első ízben megtartott - fogadó órája. Szerkesztőségünk a fogadóórára ellátogatva azt tapasztalta, hogy számos lakos fordult a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjéhez problémáival, kérdéseivel. A beszélgetések során szóba került a családtámogatási rendszer, a palotavárosi buszforduló ügye, a közbiztonság, valamint az, hogy ezek terén mi várható a Fidesztől - amennyiben kormányra kerül.

Tovább...
 
Törvénysértő volt az izraeli gépek berepülése Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. március 24.

Image"Törvénysértő volt az izraeli gépek magyarországi berepülése, mert ehhez nem volt meg a magyar titkosszolgálatok hozzájárulása." - mondta Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke kedden Budapesten, a testület ülése után. - "Nem lehet Magyarországra katonai légijárművet beléptetni, hogy ha a magyar titkosszolgálatok, az illetékes titkosszolgálat ehhez nem járul hozzá. Az izraeli gépek belépése kapcsán a titkosszolgálatok hozzájárulása hiányzott, ezért magyar légtérbe való belépésük nem törvényes módon történt."

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Cser-Palkovics András és Törő Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageLakossági fórumja várja az érdeklődőket dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője Szabadbattyánban. A programra ma, 18 órakor kerül sor. A találkozón részt vesz Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje is.

Tovább...
 
Ez így tovább nem folytatható! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageDr. Cser-Palkovics András meghívására látogatott el Székesfehérvárra Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP Népjóléti Kabinetének vezetője, aki az idősek ügyéről, valamint a munkanélküliség kérdéséről beszélt a sajtó képviselőinek. Mint mondta: a szocialisták hírhedt idősek iránti szeretetükről is megfeledkeztek, hiszen az utóbbi három évben minden egyes lépésükkel ellenük tettek. Az pedig, hogy szörnyű gazdasági helyzetben van országunk, a rossz szocialista és szabaddemokrata kormányzásnak „köszönhető”.

Tovább...
 
Permetezik a japán-akácfákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. japán-akácfák lemosó permetezését végezteti Székesfehérvár területén. A munkavégzés időtartama: 2010. március 26 - április 02-ig, 19.00 és 06.00 óra között. Székesfehérvár Megyei Jogú Város jegyzőjének tájékoztatása szerint: a felhasználásra kerülő szer (Agro-Plus) a méhekre nem, de a vizekre közepesen veszélyes!

 
Változásra van szükség! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageAz MSZP-kormány az elmúlt nyolc évben tönkretette az önkormányzatokat. Miközben egyre több állami feladatot hárított át a településekre, ezek elvégzéséhez egyre kevesebb pénzt adott, az önkormányzatok forrásait elvonta. Az MSZP-kormány ellehetetlenítette a kisebb települések lakóinak életét, bezárták az iskolákat, a gyógyszertárakat, megszüntették a vidéki vasútvonalakat, egyre kevesebb a háziorvos, a rendőr. Változásra van szükség.

Tovább...
 
Számoljon el a kormány a kvótákkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. március 23.

Image"A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel a széndioxid CER-kvóták további értékesítésével és kezdjen vizsgálatot az ügyben annak kiderítésére, valóban a kvótákat a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumtól megvásárló Hungarian Energy Power Kft. volt-e a legideálisabb vevő kvótákra." - mondta Varga Mihály, az Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottságának fideszes elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján, amelyet Budapesten tartott.

Tovább...
 
Víz Világnapja - kiállítás, díjeső, események, rendezvények Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. március 22.

ImageA Világnaphoz kapcsolódóan a Megyeházán kiállítás nyílt, díjakat adtak át gyerekeknek, de számos más esemény is kapcsolódik a naphoz. Tizenötödik éve rendezik meg a vízhez kapcsolódó pályázatok eredményhirdetését és rendeznek vetélkedőket, előadásokat, nyitnak meg kapukat és népszerűsítik a vízvédelem, vízgazdálkodás, környezetvédelem ügyét az eseményeket támogató önkormányzatok, hatóságok és hivatalok, oktatási és kulturális intézmények.

Tovább...
 
"Örökség a gazdaságban - Gazda(g)ság az örökségben" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageA Budapesti Francia Intézet és a Károlyi József Alapítvány szervezésében 2010. március 26-27-én a Fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban kerül megrendezésre a párizsi Robert Schuman Alapítvány, a Hanns Seidel Alapítvány és a Budapesti Lengyel Intézet támogatásával az „Örökség a gazdaságban” elnevezésű nemzetközi konferencia. A konferencia célja európai összehasonlító megközelítésben nyilvánvalóvá tenni a műemlékek gazdaságra gyakorolt – direkt és indirekt – hatásait a hasznosítás és a látogatottság szempontjai alapján.

Tovább...
 
"Segíts igazságos világot alakítani magunk körül..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageA székesfehérvári Bazilikában a szoidaritás keresztútját járhatatták a hívek: a XXI. század politikai, erkölcsi, természeti katasztrófáinak és gazdasági krízisének áldozataiért imádkoztak a megyéspüspök vezetésével az egyházmegye papjai, a nemzetközi szolidaritás-szervezetek vezetői, a karitászvezetők, valamint a közéleti személyiségek. A keresztúton, amely az emberi szenvedésről és a megváltásról szól, többek között dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képveiselő, Vasvári Csaba színházigazgató és Farkas Attila Erik, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója is imádkozott.

Tovább...
 
Nevetséges a kétségbeesett vagdalkozás... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 21.

Image"Az MSZP történelmi mélyponton van, ezért a kétségbe esett és nevetséges vagdalkozás. A Fidesz azonban nem kíván beleszólni a két szélsőséges párt - az MSZP és a Jobbik - második helyért folytatott küzdelmébe." - jelentette ki dr. Cser- Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18349 - 18359 / 20362